TUNING фолиja ORACAL 970RA - металици

температура
-50°C +120°C
дебелина
110 µm
лепило
репозиционирачко перманентно проѕирно
Трајност
4г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25
боја
368M
406G
406G
406M
196M
192G
192G
196G
196G
197G
197G
195G
195G
197M
677G
677G
285M
091G
091G
919G
919G
091M
920G
920G
921G
921G
092М
926M
926G
926G
920M
922G
922G
944M
369G
369G
874G
874G
190M
904G
904G
946
933G
933G
932M
090G
090G
934G
934G
908G
908G
932G
932G
937G
937G
093M
093G
093G
935G
935G
090M
704G
704G

Карактеристики

Селектор на бои
Опис
  • Повеќеслојна самолеплива PVC фолија за оптички tuning
  • Металик бои за целосно облепување на превозни средства и tuning на детали
  • RapidAir® технологијата за отстранување на воздугот дава можност за брза и лесна апликација без создавање на меурчиња особено при големи формати
Спецификациjа
  • Површина: сјај/мат
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +15°C
Тунинг фолио с металик ефект

Повеќеслојна каст фолија (110 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ