Фолија за затемнување на автостакла Saphir Dark

дебелина
60 µm
лепило
перманентно проѕирно

димензии

Ширини (мм)
1524
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
 • OPALFILM Saphir Dark 3AF - метализирана полиестерна фолија со повеќеслојна структура
 • Намена: тонирање и заштита од сонце на автостакла
 • Боја: "хром" од надворешната и "јаглен" од внатрешната страна
 • Заштитува од UV зрачење
 • Ги намалува одблесоците и загревањето во автомобилот
 • Одлична видливост одвнатре кон надвор
 • Отпорна на гребаници
 • Го зголемува чувството на комфор и дискретност
 • Додава визуелен ефект на автомобилот
Спецификација
 • Пропустливост на сончевата светлина: 7%
 • Одразување на сончевата светлина: 33%
 • Абсорбција на сончевата енергија: 60%
 • Светлопропустливост: 3%
 • Одразување на видливата светлина: 18%
 • Пропустливост на UV зраците (300 - 380nm): <1%
 • Отфрлена сончева енергија: 73%
Затъмняващо слънцезащитно фолио за автостъкла Haverkamp

Метализирана полиестерна фолија (60 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ