Фолија за затемнување на автостакла Reflectiv AUT

температура
-20°C +80°C
дебелина
46 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
8-10г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
Полиестерна фолија за тонирање на автостакла. Го затемнува стаклото, штити од UV зраците, го подобрува дизајнот на автомобилот и го зголемува чувството на дискретност.
Модел

P35 - сива

P20 - темно сива

P05 - црна

Пропустливост на светлина

P20 - 22%

P35 - 37%

P05 - 5%

Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
+5°C
Температурна издржливост
-20°C до +80°C
Документација
Reflectiv Automotive Films

Полиестерна фолија (46 микрони) за автостакла

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ