Фолија за затемнување на автостакла Ceramic Bond

дебелина
60 µm
лепило
перманентно проѕирно

димензии

Ширини (мм)
1524
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
  • Затемнувачка и сонцезаштитна фолија за автостакла
  • Полиестер со нано-керамички слој, кој ја штити фолијата од избледување
  • Штити од инфрацрвените и UV зраци
  • Го намалува одблесокот и загревањето на автомобилот
  • Одлична видливост од внатре кон надвор
  • Отпорна на гребење
  • Не содржи метал во составот, така што не го ослабува GSM сигналот
  • Го зголемува комфорот и дискретноста во автомобилот
  • Додава визуелен ефект кон дизајнот на автомобилот
Документација
Затъмняващо слънцезащитно фолио за автостъкла Haverkamp

Фолија за заштита од сонце наменета за автомобили (60 микрона)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ