Фолија за затемнување на автостакла Best Bond

дебелина
50 µm
лепило
перманентно проѕирно

димензии

Ширини (мм)
1524
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
  • Фолија за затемнување и заштита од сонце за авто стакла
  • Метализиран полиестер со повеќеслојна структура
  • Штити од UV зраци
  • Го намалува одблесокот и загревањето во автомобилот
  • Одлична видливост одвнатре кон надвор
  • Отпорна на гребаници
  • Го подобрува дизајнот на автомобилот, и ја зголемува дискретноста
Документација
Затъмняващо слънцезащитно фолио за автостъкла Haverkamp

Автомобилска фолија за заштита од сонце (50 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ