ПРОЗРАЧЕН ВИНИЛ КРИСТАЛ


Кристал винил

Прозрачен PVC винил

Подходящ за прозорци на шатри, ветроупорни завеси и др.

 
дебелина
Цена без ДДС
Прозрачен винил кристал - 500 микрона
дебелина500 µm
Цена без ДДС4,15лв/м2
Прозрачен винил кристал - 750 микрона
дебелина750 µm
Цена без ДДС7,90лв/м2
Прозрачен винил кристал - 800 микрона
дебелина800 µm
Цена без ДДС8,30лв/м2
Прозрачен винил кристал - 1000 микрона
дебелина1000 µm
Цена без ДДС10,00лв/м2